Що таке плитка соти, і як її застосувати в інтер'єрі

  1. У чому особливість шестикутної плитки?
  2. Як використовувати плитки соти на кухні?
плитка соти на стіну

Мода постійно змінюється. Надто насичені відтінки стандартної плитки сьогодні поступаються спокійним монотонним кольорам та цікавим формам. Трендова новинка – шестикутна плитка – з’явилася на українському ринку давно, але зараз вона значно модернізувалася. «‎Соти» поєднали в собі витонченість, стиль і, навіть попри доволі стриманий дизайн, стали яскравим елементом інтер’єру.

У чому особливість шестикутної плитки?

Гексагон та «‎бджолині соти»‎ – те, з чим асоціюється плитка шестикутна. Оригінальна форма, багатство відтінків, креативний зовнішній вигляд – таке покриття зробить ваш інтер’єр максимально незвичним, і головне, трендовим. Усе завдяки геометрії, котра вже довгі роки не виходить із моди.

«‎Гексагон»‎ має свої переваги:

  • універсальність – поєднується з різними стилями інтер’єру;
  • довговічність – якісний та міцний керамограніт – оптимальний варіант на десятки років;
  • стійкість до утворення грибка, плісняви;
  • екологічність – виготовлений із безпечних матеріалів;
  • стійкість до високих температур і вологи – можна укладати на кухні біля плити чи біля душової кабіни або раковини у ванній;
  • невибагливість у догляді – чиститься звичайними мийними засобами.

Інтернет-магазин «‎Керама Маркет»‎ пропонує широкий асортимент керамічної плитки соти  сірого, коричневого, бежевого, білого кольорів, зробленої під бетон. Стильне рішення для оздоблення кухні, ванної та будь-яких інших приміщень!

Як використовувати плитки соти на кухні?

Плитка соти на кухню – оптимальний варіант для оригінального оформлення кімнати! Монтаж гексагона під фартух візуально виділить робочу зону. Шестигранник на стіні додасть нудному кухонному інтер’єру барв. У вас кухня-студія? Радимо використати плитку цього виду на підлозі – вона обережно відокремить зону приготування їжі від відпочинкової зони.

Стильно в кухні виглядатиме наступний варіант оформлення: шестикутник монтується на фартух і плавно переходить на сусідню стіну. Інтер’єр виглядає спокійно і затишно, але водночас має свою родзинку.

Порада: для робочої зони обирайте глянцеву плитку. Її легше відмити від крапель жиру, що потрапляють на поверхню у процесі приготування. Для підлоги підійде матова плитка – вона не ковзатиме.

Цікавить вартість? В «‎Керама Маркет» ціна плитки соти – від 109 грн/м2. Усе залежить від виробника та колекції. Що ж обрати?

Поціновувачам спокійних тонів інтер’єру радимо придивитися до білих коричневих, бежевих кольорів плитки. Вдалим також буде поєднання білого і сірого. В інтернет-магазині «‎Керама Маркет»‎ доступні цікаві матові та глянцеві колекції Memphis, Muse, Opal.

Тим, хто полюбляє цікавий дизайн, пропонуємо звернути увагу на колекцію іспанської плитки HEX зеленого, блакитного, сірого та бірюзового кольорів. Хаотична розкладка чотирьох близьких між собою відтінків прикрасить вашу стіну, фартух чи підлогу, додасть кухні затишку та яскравості.

А спеціально для любителів природних матеріалів в нашому магазині представлені розкішні колекції Imperial, Jungle Stone, Trapez Wood – плитка під бетон, дерево – прекрасне рішення для інтер’єру в стилі лофт.

Тепер ви знаєте, що плитку соти купити можна в інтернет-магазині «‎Керама Маркет»‎. Заходьте на сайт, дивіться асортимент та обирайте якісний товар за відмінною ціною! Відгуки задоволених клієнтів і фото чудових інтер’єрів з усіма видами плитки доступні на сторінці. Ми раді кожному покупцеві!