Змішувач Hansgrohe: характерні особливості, відмінності, популярні моделі

  1. Змішувач Hansgrohe: характерні особливості та переваги
  2. Чим відрізняється змішувач для ванни Hansgrohe, душу, біде та раковини?
  3. Популярні моделі змішувачів Hansgrohe в асортименті «Керама Маркет»

Якісні та практичні змішувачі Hansgrohe для кухні та ванної вже не один рік користуються популярністю серед споживачів. Простий і стильний дизайн, доступна ціна  – далеко не всі позитивні аспекти сантехніки цього бренду.

Про особливості змішувачів від Hansgrohe, їх переваги та популярні моделі – читайте у нашій статті.

Змішувач Hansgrohe: характерні особливості та переваги

Hansgrohe – німецька компанія, що займається виготовленням сантехніки для душу, а також змішувачів для ванни, раковини, біде. Бренд у 1901 році заснував Ханс Гроє. Уже понад століття фірма займає передові позиції на технологічному ринку.

Переваги Hansgrohe змішувача:

  • універсальність – підходить для всіх водопровідних систем;
  • надійність – витримує всі вимоги до використання та створений для високої швидкості води;
  • гігієнічність – виготовлений із високоякісної та міцної нержавіючої сталі, що не вимагає особливого догляду, і є оптимальним варіантом для щоденного використання. Новітня технологія QuickClean, що базується на використанні еластичних силіконових вставок на аераторі, дозволяє легко видаляти забруднення і наліт;
  • простота монтажу – встановити кран німецького виробництва може навіть новачок;
  • хороші технічні характеристики – усі змішувачі мають інфрачервоний датчик, що налаштовується самостійно: 0,3 секунди після того, як ви помістили руки під кран. Температура регулюється через клапан змішувача;
  • економія води – вироби оснащені низкою інноваційних технологій (EcoSmart та AirPower),  які дозволяють використовувати на 60% менше рідини та заощаджувати кошти. Крім того, кожен кран hansgrohe має технологію CoolStart. Вона передбачає те, що в центральному положенні з крана тече лише холодна вода. Таке інноваційне рішення дає змогу уникнути непотрібного наповнення трубопроводу гарячою водою та економити енергію;
  • довговічність – при правильній експлуатації техніка Hansgrohe прослужить десятки років;
  • стильний дизайн – широкий асортимент продукції дозволяє купити той змішувач, який ідеально підійде для вашої кухні чи ванної кімнати. Золотисті, сріблясті, білі та чорні відтінки, варіації довжини та форми  – обирайте на свій смак!

Чим відрізняється змішувач для ванни Hansgrohe, душу, біде та раковини?

Змішувачі для ванни та душу бувають зовнішнього та прихованого монтажу. Вони, на противагу іншим моделям, оснащені шлангом із розсіювачем. Носик може бути коротким стаціонарним чи довгим поворотним. Останній – оптимальний варіант для маленького санвузла. Для душу використовують короткі крани без поворотного механізму. У цьому випадку важливі шланг та розсікач.

Крани для біде мають спеціальне обертове з’єднання. Кут нахилу виливу можна регулювати приблизно на 20°. Більшість таких конструкцій оснащені ручкою Select (за допомогою неї можна вмикати та вимикати воду натисканням на кнопку). Іноді вони також мають гігієнічний душ і термостат.

Змішувачі для раковини цього виробника мають безліч видів: одно- і двоважільні, приховані та зовнішні, настінні і такі, що монтуються на раковину. Вибір за вами! Тільки врахуйте – чим менший умивальник, тим коротший повинен бути носик. Для кухні краще обирати високий вилив – набирати воду у великий посуд буде зручніше, а під час миття бризки не «летітимуть» по всій кімнаті.

Популярні моделі змішувачів Hansgrohe в асортименті «Керама Маркет»

Ціна змішувача Хансгрое у магазині «Керама Маркет» коливається від 930 грн до 89 000 грн, залежно від функціоналу.

Порада: бюджетний, але якісний матеріал – нержавіюча сталь та латунь – при виборі зверніть увагу саме на них!

Популярні колекції: Metropol, Finoris, Talis E, Venis, Vivenis. У наявності та під замовлення доступні моделі прихованого монтажу, підлогові змішувачі, багатофункціональні крани на два, три, чотири отвори, що монтуються на край ванни, вироби з донним клапаном. Широкий спектр кольорів (білий, чорний, золотий, бронзовий, хром, хром/золото, хром/білий) дає змогу експериментувати з інтер’єром, а додаткові функції роблять моделі цих лінійок затребуваними серед покупців.

Цікавою та бюджетною є модель Novus – змішувач для ванни і душу прихованого монтажу. Він одноважільний, має невеликі габарити (200х84-112х14 мм). Виконаний з латуні у блискучому сріблястому кольорі. Зручний у використанні та встановленні. Не займає багато місця. Ідеальний та недорогий варіант для маленької і компактної кімнати, зробленої у стилі мінімалізму.

Для прихильників інтер’єру у стилі лофт чи хай-тек радимо звернути увагу на підлогові крани з колекції Metropol чи Finoris – ідеальний варіант для вільностоячої ванни чи умивальника. Його висота – до 160 см. Зручний у використанні, легкий у монтажі. Має стильний зовнішній вигляд. Багатофункціональний: можна  використовувати не тільки у ванній чи на кухні, але й біля басейнів, у сауні, лазні. Єдиний недолік – висока вартість.   Радимо встановлювати подібні змішувачі у великих та просторих приміщеннях, адже вони потребують додаткового місця.

Подивитися асортимент та купити змішувач Hansgrohe можна на сайті та в офлайн-магазині «Керама Маркет» на вул. Городоцькій 355/б. Заходьте й обирайте те, що потрібно саме вам!